Ontmoeten

Onderscheidend voor het B&B hotel is de aanwezigheid van het bakhuis waarin onze gasten (lees: levensgenieters) kunnen relaxen en elkaar ontmoeten. U kunt hier op elk moment van de dag terecht voor de lekkerste koffie en thee, het beste ontbijt en de gezelligste bar.

Het bakhuis is een karakteristieke loft-achtige ruimte met een zonnige serre en deels overdekt terras. Het uitzicht op de beek en de ongedwongen sfeer maken het tot uw favoriete plek om de dag te beginnen of te eindigen.

Het interieur van het bakhuis is een verrassende mix, te typeren als energiek, comfortabel en robuust. Opvallend element is de uitgebreide en speciaal voor ons ontworpen (honesty) bar. Onze gasten bedienen zichzelf bij deze bar, en genieten zo tegen gunstige prijzen van onze koffie en thee, uitstekende wijn en hapjes.

In het bakhuis organiseren wij ook graag speciale middagen en avonden, zoals het bereiden van wereldgerechten onder leiding van een gastkok of danslessen zodat u in één weekend de tango onder de knie krijgt.