Slapen

B&B Hotel Beekhuizen beschikt over vijftien ruime, luxe tweepersoonskamers van circa 35 m² en twee suites van 50 m². De kamers en suites bevinden zich in een fraai vormgegeven gastenverblijf met uitzicht op de beek en omringende natuur. Alle kamers hebben een eigen veranda of Frans balkon.

Elke kamer heeft luxe boxspringbedden, een ruime badkamer met inloopdouche en/of bad, en pantry met koelkast en koffie/theefaciliteit. De suites zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een aparte slaapkamer met open badkamer.

Alle kamers en suites van B&B Hotel Beekhuizen zijn persoonlijk door ons ingericht, met elk een eigen sfeer en soms met leuke extra’s. De suites zijn gelegen op de begane grond en beschikken over een aparte slaapkamer met open badkamer.

Bent u met meer dan 2 personen, wilt u graag zelf een eenvoudige maaltijd kunnen bereiden, of heeft u gewoon liever wat extra ruimte? Verblijf dan in één van de vijf royale lodges. Deze hotelappartementen zijn vormgegeven als lodge en hebben een woonkamer met open keuken op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Een ruim verblijf met de luxe van onze hotelservices!